3 gir feil å unngå når du går på en trek

f du er en ny spiller som ønsker å treffe stiene for første gang, er det best å holde disse nyttige tipsene og triksene i tankene, slik at du kan gjøre din utendørs opplevelse så hyggelig og stressfri som mulig.

# 1: Bringer for mye bagasje

Bare fordi det passer, betyr ikke at du bør ta det. En stor ting vi oppdager blant første gangs trekkers er det overveldende ønske om å ta alt de eier når de er på stiene.

Planlegging fremover kan redusere dette problemet. Til slutt er det viktig å huske at alt du pakker, må du bære. Spesielt for de som ikke har erfaring med å transportere store belastninger på lange avstander, er det økt risiko for ubehag og potensiell skade når man tar på seg en lengre distanse.

Vurder å ta belastningen på en dagstur som forberedelse før du forsøker en langdistanse eller en flerdagers tur.

Den beste måten å fordele vekten på

Alle har sine egne triks av handelen når det gjelder å pakke en ryggsekk. Det vil variere avhengig av pakken, så vel som utstyret du legger inn i den.

Unngå å sette tunge ting i nærheten av toppen, da dette vil føre til ubalanse, kaste tyngdepunktet ditt og skape ubehagelig trekk på skuldrene.
Kontroller at vekten er jevnt fordelt mellom venstre og høyre side av pakken. Prøv å pakke tunge ting, for eksempel et telt, horisontalt for å unngå å ha en side av pakken din unormalt tyngre enn den andre.
Hvis du reiser med en gruppe, bør du vurdere å dele lasten mellom trekkere. For eksempel kan et telt deles i forskjellige belastninger, med en person som bærer polene og pinnene mens den andre trekker bærer de resterende brikkene.
Pass på at du alltid pakker ting du kanskje trenger ofte (vannflaske, kamera, lys, insektmiddel, vannfiltrering) på steder som er lett tilgjengelige, for eksempel toppen av lommene eller ytterlommene i pakken. Det er ingenting verre enn å holde opp i gruppen, og pakker ut hele settet på jakt etter mozziespray!

# 2: Ikke testing av pakken din

Når det gjelder en pakke, vet vi at det kan være en stor investering, spesielt for en førsteklasses trekker. Vi anbefaler på det sterkeste en pakke som er riktig montert på kroppen din. Enten det er en gammel pakke du allerede eier, eller en ny pakke med hensikt, ta den med til din lokale Paddy Pallin-butikk, og deres ansatte vil passe det til deg.

Som mange førsteklasses trekkers kan låne eller repurposing en pakke, anbefaler vi sterkt å teste styrken og holdbarheten.

Ved trekking er det mye handling som kan skje og mye tid for det å skje i. Det ville være uheldig å finne deg halvveis gjennom en trek med en ødelagt pakke, spesielt hvis det svekket evnen til å bære alt ditt kit .

Test din pakke med forventet belastning på prøvekjøring er alltid en god ide. Som en ekstra forholdsregel, er det alltid en god ide å ta med et reparasjonssett, inkludert duct tape, fastholdende tape, et sømsett, hvis du tar med gammelt utstyr der du er usikker på kvaliteten, forventet levetid eller tidligere slitasje på giret. og eventuelle stoffer eller materialer du trenger å lappe utstyret ditt.

# 3: Skimping ut på trekking poler når du opplever felles eller muskelsmerter

Trekking poler kan klassifiseres som en absolutt nødvendighet for noen, hvor som for andre de kan ta opp verdifull pakkeplass. Trekking poler bidrar til å fordele vekt, hjelpe med balanse, hjelpe noen mennesker til å holde tempoet, samt lindre ledd og muskelsmerter.

For de mindre fleksible eller for personer utsatt for ledd eller muskelsmerter, anbefaler vi trekkingstolper. De kan bidra til å lette stress på hofter, benmuskler, ankler og kneledd, og til og med bidra til å rette opp stillingen og dermed redusere ryggsmerter og nakkebelastninger.

For første gang trekkers gjør store investeringer på nytt utstyr, kan trekkingstolper være noe du kommer tilbake til i fremtiden hvis du ikke klassifiserer som noen som trenger dem for sin første tur.